Een klare kijk bij Optiek Vleeracker

Vakmanschap van een topteam:

Optiek Vleeracker is al meer dan 30 jaar een vaste waarde in bruisend Mechelen.

 

Je kan bij Optiek Vleeracker terecht voor een zorgvuldig samengesteld aanbod aan optische brilmonturen en zonnebrillen van exclusieve merken en frisse designers, steeds aangepast aan de laatste technieken en trends.

 

Het team van 5 gediplomeerde opticiens ontvangt je enthousiast met puur vakmanschap, persoonlijk stijladvies en een vlekkeloze service.

Oogmetingen & Atelier Vleeracker

Voor een professionele opmeting van jouw ogen, volstaat het een afspraak te maken zodat het Optiek Vleeracker team je vakkundig kan verder helpen.

 

Eens jouw montuur gekozen, wordt dit door het ervaren team onder handen genomen in een eigen atelier. Glazen worden geslepen en in het montuur gepast, herstellingen worden in eigen atelier uitgevoerd en jouw bril wordt aangepast zodat hij perfect op je hoofd zit. Niet alleen jij als klant maar ook jouw montuur is er koning!

Stijladvies & persoonlijke aanpak

Wil je met jouw nieuwe bril jouw look veranderen, jouw persoonlijkheid accenturen of jouw outfit aanvullen, dan begeleidt een van de medewerkers je met plezier doorheen het aanbod. Hip en trendy, creatief, eigenwijs, karakteristiek of neutraal en zakelijk, Optiek Vleeracker heeft het allemaal in huis.

Design, mode & exclusiviteit

Bij Optiek Vleeracker kan je bovendien terecht voor de laatste trends in eyewear industry. Designblikvangers van het Belgisch en eigenwijze Theo, Anne & Valentin, Oliver Peoples, de Franse cat eye monturen van Caroline Abram, Deense Lindberg, het jong mannenmerk Dragon, G- Star Raw, Ray Ban en veel meer toppers maken deel uit van het actuele gamma.

 

Daarnaast krijgen de vaste waarden Chanel, Prada, Michael Kors, Porsche design en exclusieve Cartier uiteraard ook en mooie plek in deze zaak.

 

 

Optiek Vleeracker biedt een aanbod vol leven, schoonheid, authenticiteit en elegantie. Eyewear met een stevig karakter en een uitgesproken persoonlijkheid of subtiele klasse.

 

Ben je bovendien een overtuigd lensdrager? Dan ontvangt Optiek Vleeracker jullie graag in hun contactlenscentrum in de Onze Lieve Vrouwestraat 145!

 

Tot binnenkort!

 

Optiek Vleeracker

Vijfhoek 12, 2800 Mechelen

 

Contactlenzen Vleeracker

Onze-Lieve-Vrouwestraat 145, 2800 Mechelen

 

www.optiekvleeracker.be

015 41 45 67

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review

 

 

 

Openingsuren:

ma    13.30 - 18.30

di        9.00 - 18.30

wo      9.00 - 18.30

do       9.00 - 18.30

vr        9.00 - 18.30

za       9.00 - 17.00

 

 

 

Volg ons op instagram

  • American Express
  • Bancontact
  • Diners Club
  • Eurocard/Mastercard
  • Maestro
  • Visa
  • Contant
  • Factuur